Logo_Cleantech_Center_Battle_CS6_jaarloos_zonder-holland

In februari 2014, 2015 en 2016 streden teams, bestaande uit studenten en bedrijven, tegen elkaar tijdens de Cleantech BATTLE. De uitdaging? In een kort tijdstraject het beste innovatieve idee bedenken voor een praktisch vraagstuk en deze zo helder mogelijk presenteren. In 2014 wonnen vier studenten van Saxion Hogeschool samen met Sportbedrijf Deventer met een plan waarbij plastic afval werd omgezet in nuttige voorwerpen.

Winnaars-op-het-podium-Auping

In 2015 ging een team, bestaande uit studenten van HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen) en Aventus, er met de winst vandoor. Zij ontwierpen in opdracht van Auping een bed dat bestendig is voor alle levensfasen en aangepast kan worden, bijvoorbeeld in het geval van zwangerschap, ziekte of ouderdom. Ben jij de volgende winnaar?

Cleantech BATTLE, hoe werkt het?
Tijdens de kick off komen bedrijven en studenten samen. De bedrijven pitchen hun vraagstuk en de teams worden gevormd. In maximaal twee maanden tijd ga je met je team werken aan de oplossing voor het vraagstuk. De afsluiting van het project is het Cleantech Tomorrow Event in Apeldoorn, waarbij de teams hun plan presenteren. Een vakkundige jury kiest de winnaar.

 

Deel deze informatie op: